Napüdvözlet, félhold állás, fa póz, mérleg állás.
Padlónyomás, 24 kg                                                                                        1,2,3,2,1
Mivel múltkor olyan jól ment, áttértünk a létra helyett piramisra.
Padlónyomás negatív, 32 kg                                                                             1
Kivételesen nem a saját szakállamra kísérletezgettem (hanem Zsoltiéra, ha-ha 🙂 ), megnéztük mi a helyzet a 32-essel. A kinyomástól még jó messze vagyok, de leengedni szépen kontroláltan tudtam. Ja, és ebben az esetben, már a felvétel is komoly gyakorlat volt.
Ha már a kezembe fogtam a 32-est , megnéztem, hogy evezni tudok-e vele.
Evezés, 32 kg                                                                                                  bal:1, jobb:2
Evezés, 16,20,24, kg                                                                                       3×1
Evezés, 32 kg                                                                                                   2
Mikor kiderült, hogy megy egy, azt mondta Zsolti, hogy csináljak súly létrát, mindegyikkel egyet. Viszont, amikor csináltam éreztem, hogy most menni fog ballal is a kettő, úgyhogy javítottam.
Már elég régóta, csak érzésre nehezítgetem a fekvőtámaszaimat, és nem csináltam semmiféle felmérést, hogy vajon van-e haladás, fejlődtem-e. Eljött hát az ideje egy fekvőtámasz maxolásnak.
Fekvőtámasz (Fegyencedzés, 5. lépés)                                                            20
A formai követelményeket messzemenően betartottam (szorosan test mellett a könyök, megfelelő mélység – teniszlabda érintés), viszont a 2-1-2-es tempót nem, azzal nem törődtem. Az egész testes feszítést annyira jól alkalmazom, hogy a combjaim készültek ki leginkább az erőfeszítéstől. A jobb lábam egy kicsit még mindig jobban használom, de most azért a balt is éreztem rendesen. Emlékeim szerint a korábbi rekordom 16-17 körül volt, de nagyon régen csináltam és nincs türelmem visszakeresni. Persze még arra is emlékszem, amikor még az első fekvőtámaszért küzdöttem, majd aztán 3-4-nek már nagyon örültem. Több hónapig tartott az is, amikor 10 ismétléssel stagnáltam, szóval ennek azért eléggé örülök. Úgy két-két és fél év munka van ebben az eredményben.
  Egylábas guggolás gyakorlása, 2 magasság                                                    2×5
Annyira kikészült a combom a fekvőktől, hogy egyszerűen képtelen voltam megcsinálni a többi tervezett guggolást és a swingnek inkább neki sem álltam. Azért a jógás résszel megküzdöttem:
Sáska, kobra, íj. Fejenállás, híd csavartülés.