Lassan beállnak a dolgos hétköznapok a Thor Gymben. Kiemelkedő a Csapat és a hangulat is nagyon jó, igazi közösség van kialakulóban. Tegnap megjött néhány nagyobb golyóbis, így a minimalizmus jegyében mozogtam is egy kicsit. Csak módjával, mert fáj a torkom.
Tolódzkodás                                                                       2×5
Nyomás 16, 20, 24, 28, 32, 40 kg                                      2x6x1-1
A 44-es, az én méretem még nem jött meg, hamarosan érkezik. A 48-as pedig nem ment ki. Tudtam, de azért rápróbáltam. Nyárig meglesz. 
Invertált evezés gyűrűn                                                       12
Lendítés (power swing) 48 kg                                            3×10
Először fogtam 48-ast. Azt hittem, sokkal nehezebb a vele való felvétel és lendítés. A lendítés sokkal könnyebb volt, mint a dupla 24-gyel. Még ki kell tapasztalni. Sok a lehetőség benne.
Megismerkedtem egy átlagemberrel, aki szeret nehéz dolgokat emelni. 🙂 Jó erős, nyers erőre edz, alkalmanként strongmankedik is. Biztosan mutat majd trükköket. A HG350-es gripperemet – ha nem is olyan könnyen – de összenyomta, többször is. Legközelebb hoz majd mutatóba Captain of Crush grippereket. Kíváncsi vagyok, mert ezekkel eddig még nem volt dolgom. 
Alkalmam volt megismerni a Powerbuilder szerkesztőjét, akivel sok közös témánk akadt, nagyon jót beszélgettünk Rippetoe-ról, Louie Simmonsról és a gravitáció leküzdéséről.
Holnap izgalmas nap lesz, az Emelj! uraival fogunk együtt edzeni, Iván és jómagam. Alig várom!