A vinyasa kramaelnevezés szerintem csak arra jó, hogy tovább fokozzák a zavaromat. Bár úgy egyébként ez volt eddigi életem legbrutálisabb joga órája. Öt A majd öt B napüdvözlet után a különböző pózokat 8 lélegzetvételig tartottuk ki. L. Anditartotta (helyettesített) az órát és valami hihetetlenek voltak az igazításai. Simán öt-tíz centikkel nyomott bele a pózba, de minden alkalommal kiderült, hogy igaza van, és bírom azt is (Bambi szerint is minden egyes mozdulata a helyén volt). Pedig különben sem szoktam lógni, hanem mindig törekszem a tőlem telő legjobbra. Ez nem hot óra volt, úgyhogy „csak” 30 fok volt a teremben, de úgy jöttem ki a végén, mintha ruhástól zuhanyoztam volna.
Furcsa, hogy mennyire másképp éltük meg az órát Bambival. Ő úgy jött ki, hogy mi voltunk a gyenge láncszemek az egyébként igencsak haladó csoportban, én pedig úgy, hogy milyen jól bírtuk ezt az egyébként brutális órát. Mellesleg ott volt mint gyakorló, az a lány, akinél kedden a Ganapatiban jártam. Persze még bőven van hová fejlődnünk, de amikor csaturanga volt sokszor hallottuk azt az utasítást, hogy inkább tedd le a térded, ha a csípődet nem tudod tartani. És ez tutira nem nekünk szólt.
Tudom, hogy ez a vesszőparipám, de az öltöző kibírhatatlan volt. Negyedórát vártunk, hogy odaférhessünk a szekrényünkhöz. 
Elmaradt még néhány dolog dokumentálása a héten. Természetesen voltam csütörtök este budokonon is, és még mindig imádom. Könnyedség, lágyság, áramlás, ami az erő tökéletes kontroljából jön létre. Ezt meg fogom én is tanulni.
Egyéb iránt pedig, úgy tűnhet, mintha mióta megnyitott a Thor azóta nem nyúlnék semmi vashoz. Ez természetesen nem így volt. Csak azt beszéltük meg a személyi edzőmmel (értsd: Zsoltival J), hogy mielőtt nekiállok egy rendes programnak, kijátszhatom magam az új eszközökkel lehetőségekkel és mellesleg lesz egy kis terhelés elvétel (deload). Ez utóbbit csak hellyel közzel sikerült megvalósítani, mert azért született néhány új rekord. Még a megnyitón:
Elemelés:  110 kg
Ami szerintem nem rossz, ahhoz képest, hogy nyár óta nem (vagyis csak egyszer) csináltam és akkor 100 ment. Viszont másnap fájt a törött lábam, úgyhogy óvatosan lehet csak visszatérnem majd az igazán nagy súlyokhoz.
És az elmúlt két hétben még:
Kettlebell Snatch, 2×16 kg, 3 ismétlések
Kettlebell Nyomás, 2×20 kg, 3 ismétlések
Kettlebell Clean, 2×24 kg
Kettlebell Elölguggolás, 2×24 kg
Ebben persze a clean volt a nehezebb, de az sem annyira, mint vártam.
 Fekvenyomás, 50 kg
Az 50-et már kinyomtam egyszer, de akkor nagyon nehezen, összevissza csúnyán, most pedig teljesen normálisan (annyira, hogy feltettük 55-re, de az nem ment). Megmutatta egy lány a technikát, aki fekvenyomó bajnok volt korábban.
Most pedig kezdődik az új program, alig várom. Teljesen hibrid lesz, tehát egyaránt lesz benne kettlebell, dumbell, barbell és sajátsúly. Zsolti az én alacsony monotónia tűrésemhez, és persze a céljaimhoz, komponálta.