Tegnap örömedzést tartottunk a szabadban. Volt már ilyen, ez mindig jól sül el. Megint a Nyúldombot vettük célba, mert az a közelünkben van és pont megfelel a célra. Van futópálya és kültéri kondipark is. Sok kedves ember jött el, láthatóan jól érezték magukat velünk együtt. Sajnálhatja, aki nem jött el.

Jay-jel közösen rendeztük az eseményt, de más bloggerek/bloggerinák is megjelentek. MT Ági, nagy kedvencünk is eljött, mindig örülünk, ha látjuk a legerősebb anyukát. Lift Heavy Anna inkább nagy súlyokhoz szokott, de itt is derekasan viselte a zömében saját testsúlyos gyakorlatokat. Samu is eljött, tanultunk is tőle sok okosat.

Bemelegítettünk közösen. Remélem sikerült ezt átadnom, hogy az egybegyűltek önállóan is használhassák a későbbiekben, és ezzel a kis útravalóval felvértezve ne távozzanak az eseményről üres kézzel. Szeretem a hasizom erősítésével kezdeni az edzést, mert mindig megéri már bemelegített törzzsel hozzálátni a későbbiekhez. Volt sok-sok lábemelés a Fegyencedzés rendszeréből. Ezután végigzongoráztuk az öt alapvető emberi mozgást. Ezt a rendszert szeretem használni, jobb, mint a testtájanként felosztott edzésrend.
Guggolás – saját testsúllyal
Hajlás – híd-variációk
Tolásfekvőtámasz, tolódzkodás
Húzás – húzódzkodás
Cipelés – társhordással, talicskával és állatjárásokkal (gekkó és tigris). Mindet fel a kis dombra, hogy jó legyen.

Volt egy kis “köpjük ki a tüdőnket” rész is.

Közben az elméletre kevesebb energiánk volt, de próbáltam kommentálni, hogy mi mire jó. Igyekeztem nem kifárasztani a brigádot, hogy maradjon némi szufla a lezáró mókázásra is. Az Xtrain képviselői által hozott súlymellényeket többen is kipróbáltuk. Közben Samu a muscle up rejtelmeibe avatta be a vállalkozó kedvűeket. Misi barátomnak először sikerült a rúdon végrehajtott őrszemhúzódzkodás. Ez az! Egyik társunk, lelkes karatéka önvédelmi gyorstalpalóban részesítette a jó népet.
Élveztük, nagyon jólesett. A többi képet a Facebook oldalunkon lehet megtekinteni. Reméljük ősszel még sort keríthetünk egy hasonló összejövetelre. Köszönjük szépen, hogy eljöttetek!
Confidence and Power to Us All!