Blog
  • Főoldal
okt
11
2015

GirlPower-Csárdaszállás

Szerző zsolt 2
Csárdaszálláson erősködött Flóra, ha nem hiszed, nézd meg a videót. Volt már, hogy Strongmenkedtünk, Flóra most egy versenyen is megnézte, mit tud. Az internet bugyraiban ismertük meg a Kónya testvérhármast. Szeretjük amit csinálnak, mindig minőségi tartalommal hozakodnak elő. Ton, a legidősebb fivér erőemelő, Krisztián a testépítésnek hódol, Gergő pedig erős ember. Nagyon erős. :) Nem mindennapi méretekkel. Ha a közelben laksz és erős akarsz lenni, fordulj Gergőhöz, ő gondoskodik róla.
Csárdaszálláson van a Csárda Gym, ami immár sok éve egy nívós erőemelő rendezvényt szervez. Tavasszal, március 15-én ott a helyünk. A csapat nagyon jó, a szervezés és a hangulat pedig példás volt. Hetedik alkalommal rendezték meg a Csárdaszállási Erősember Kupát. Flóra a lányok között az alábbiakban vitézkedett:

NŐI / “AMAZON” KATEGÓRIA:

1.: Autóhúzás – kötéllel, állva – 20m (limitidő: 60mp)
2.: Gumiforgatás – 90 kg – 8 (4 oda, 4 vissza) ismétlés (limitidő: 75mp)
3.: Viking nyomás – 37,5 kg tényleges nyomás – max ismétlés (limitidő: 60mp)
4.: Koffercipelés – 2×40 kg – 15m (limitidő: 60mp)
5.: Lengősúly cipelés – 100 kg – 15m (limitidő: 60mp)

Nagy és igazságos küzdelemben második helyen végzett. Nagyon jól éreztük magunkat. Utána játszottunk az eszközökkel egy kicsit. Flóra sikeresen megfordította a 220 kg-os gumiabroncsot is és felemelte a fiúk kofferét is, ami 190 kg (egyenként 95) súlyú. Magam is felmentem 280 kilóig (2×140). Flóra aztán ment egy kört a 150-es lengősúllyal, aztán megnéztük a Csárda Gym-et és kajáltunk egy jót a Kónya-fivérekkel. A srácok élőben is nagyon jó fejek. Még találkozunk velük!

Bejegyzés címkék
Hozzászólás
2
Fényhajú

Az esti csoport büszkesége!

Flóra

:)))))))))))))

Szólj hozzá