Confidence & Power

Edzés

Már heti 2-3 óra mozgással kiemelkedhetsz az átlagosságból és elindulhatsz a kiválóság felé. Magadért. A többi idő megmarad számodra, hogy a fontos dolgokra, szeretteidre, önmagadra fordítsd. Nálunk önmagadat építed. Erős, magabiztos leszel, és életed legjobb formájába kerülsz, mindegy, hogy hol és mennyit edzettél előtte.

Nincs szükséged be nem tartott fogadalmakra, mert a mozgás az életed része lesz. Alig várod majd a következő edzést! Az edzés nem nyűg lesz, hanem szórakozás. Nem lesz lelkifurdalásod, ha megeszel egy tábla csokit, hiszen egyre jobban nézel ki. Nem dőlsz be a fitnesztrendeknek és nem érdekel, ki mit mond az internetes nagyokosok közül, mert azt csinálod, ami működik.

Kész vagy egy zombi apokalipszisre, mert képes vagy percekig szuper intenzíven mozogni. Sose fogysz ki a szuszból, nem érdekel a lift és simán eléred a buszt is. A jelentéktelen, csip-csup dolgok nem hoznak ki a sodrodból, nem érdekel az ostoba főnököd, mert rendszeresen rekordokat döntesz a teremben.

Felmérőinken, az ajtón belépve még nem sejted, hogy edzés után más emberként távozol. Megváltozik az énképed, erősebb, egészségesebb emberként gondolsz magadra, hiszen legyőzted önmagad. El tudod képzelni, mi történik a fejedben, ha 3 reszketeg húzódzkodásod 15-20-ra emelkedik 6-8 hónap alatt, sőt, még az anyósod is megdicsér? Mi nem erőltetjük rád semelyik csodadiétát, az ismerőseid mégis lépten-nyomon azt kérdezik tőled, milyen diétát folytatsz…

A kemény és következetes edzés testi- és lelkierőt épít, ami nem meglepő, hiszen az OldSchool Training a Confidence and Power edzésrendszere.

Csak azt alkalmazzuk, ami működik. Most és mindörökké.

Célom, hogy megmutassam az embereknek, hogy mire képes a testük. Általában meglepetést okozok. Eljuttatom őket céljaikhoz, egy erősebb, karcsúbb, atletikus fizikumhoz.

  • Erőfejlesztés, alakformálás, izomtömeg-növelés
  • Kondíciófejlesztés
  • Sérülés megelőzés
  • Ízületvédelem és erősítés
  • Egyéni progresszió, egyénre szabott fejlődés
  • Tartásjavítás

Változatos edzések, remek hangulatban, jó társasággal. Számos eszközzel, de nem az eszköz a lényeg, hanem a mögöttes tudás. Folyamatos fejlődés, hatékony módszerrel. A biztonságot nem áldozzuk fel a teljesítmény oltárán. Meg fogod lepni magadat!

Flóra így látta az edzést, íme a beszámolója. Rendszeres felmérésekkel, saját erőstandardok alapján dolgozunk.

Érdekel, jelentkezem


Edzőink

Edzések remek hangulatban, jó társasággal.

Galba
Zsolt
Edző
Gazda
Mihály
Edző
Koloszár
Dániel
Edző
Kiss
Dávid
Edző
Dolleschall
János
Edző
Tasnádi
Gergő
Edző