Galba Zsolt

Galba

Zsolt

Edző

Honnan jöttem?

Bölcsész vagyok, aki hisz az élethosszig való tanulás és fejlődés értékében. Megszoktam, hogy a tudás, ahogyan bármilyen stabil struktúra, mindig sziklaszilárd elvek mentén épül fel. Megtanultam az alapozás fontosságát. Pedagógus vagyok. Ezek alapjaiban befolyásolták a fitnesziparhoz való hozzáállásomat és edzői pályafutásomat. Sok-sok éve edzek. Úgy hiszem, kezdem sejteni, mi az, ami működik. Mivel szeretem az embereket, szeretném ezt nekik átadni, megmutatni, mire képes a testük. Általában meglepetést okozok…

Hová tartok?

Célom, hogy erős, egészséges és szexuálisan aktív 65 éves legyek. :) Olyan ember, aki nyitott és képes tanulni. Aki meglátja a fejlődés útjait. Nagyra értékelem a szellemi szabadságot és a kritikai gondolkodást. Ezeket az eszményeket szeretném közvetíteni azoknak, akik hozzám járnak edzeni, és azoknak az edzői tanítványaimnak, akik az én módszerem segítségével adják át tanítványaiknak ugyanezen eszményeket.

Amiben segíthetek neked

Hogy elérd a céljaidat, még ha nem is tudod, mik azok. Számomra felemelő, hogy a tanítványaim jól érzik magukat a bőrükben. Az edzés és a közösséghez tartozás hatalmas erő. Olyan erő, melynek segítenie kell, könnyebbé kell tennie a hétköznapokat. Sok szép történetet tudnék mesélni erről, sok átalakulást láttam. És nem is csak a fizikai képességeket tekintve. Lelkierőben. Az életminőség-javulás a legfontosabb. Végső soron nem szimplán edzünk embereket, hanem életeket változtatunk meg. A mozgás gyógyszer, mely kiszakít a hétköznapok forgatagából, átformál, magabiztossá tesz.

Amiben jó vagyok

A személyiségem és a pedagógiai érzékem szerencsés ahhoz, hogy emberekkel foglalkozzak. A jelenlétem biztonságot nyújt és megnyugtatja az embereket. A rendszerszemlélet, amit képviselek, szintén előnyös az edzői létben. Nagyon sokat olvasok, az olvasottakat pedig a módszer ismeretében fel tudom dolgozni, és képes vagyok alkalmazni a gyakorlatban. A szakkönyveket nem regényként olvasom, hanem minden egyes mozaik bővíti az adatbázisomat. Figyelek az emberekre, ami előnyös a mozgástanulás során. Szeretem az edzéstervezést, a gondos háttérmunkát. Az edzői munka legjava nem az edzőteremben történik, hanem az íróasztalnál. Ott kell megtervezni a fejlődés következő lépéseit.

Tanítványok mondták rólam

Már nagyjából második éve edzettem kettlebellel és saját testsúllyal, amikor is ráébredtem, hogy koránt sem haladok felé. Ekkor találtam rá az OldShool edzésre. A program hatására ugrásszerűen megindult mind a három területen a fejlődésem. Már az első fél év többet hozott, mint a megelőző két év. Ha reális vágyaid vannak, akkor mindenképp javasolom ezt az edzést, mert azt csak felül fogod teljesíteni.” (Szűcs Ferenc)

Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szeretne a hosszú távú, tervezett fejlődés útjára lépni. Erőedzői kvalitásait tekintve az egyik legjobb, legképzettebb az országban. Rengeteget tanultam tőle edzéstervezésről, pedagógiáról, hatékonyságról, valamint jó pár új eszközt és technikát ismertem meg általa. Mivel magam is edzéseket tartok, nagyon fontos volt nekem, hogy olyan szakembernél edzek, aki amellett, hogy folyamatos fizikális fejődést biztosít, elősegíti a szakmai fejlődésemet is. Nem is dönthettem volna jobban.” (Kiss Dávid)

Itt nincs telefonnyomkodás, meg magántanítványok a csoportos órák alatt… Bár folyamatosan megy a duma, Zsolti ugyanis szeret “pofázni”, de ezek egyrészt hasznos “lábjegyzetek” arról, hogy mit miért csinálunk, másrészt pedig jó hangulatot teremt, mert hát végtére is Ő egy csupaszív gyerek, aki szeret hülyülni :) Emellett azonban 100%-os figyelemmel követ minden edzést, minden gyakorlatot, és ha “undorítóan csinálod”, akkor leállít. Nem ugat, nincs nagy hangja, nem akar ő a megmondó faszagyerek lenni, aki kitolta a spanyolviaszt. Ő az a fajta ember, aki tiszteli a régit, figyel és tanul a szakma nagyjaitól, és minden megszerzett tudást visszaforgat az edzésekbe. Emellett pedig szereti a tanítványait és azt, amit csinál. És ez, higgyétek el, nagyon látszik minden edzésen, amit tart.” (Pintér Dániel)

Régóta terveztem már életmódváltást, mert nem éreztem jól magam a bőrömben, de a hagyományos konditermi próbálkozások nem hozták meg a kellő eredményt és nem is volt bennük semmi motiváló. Aztán megtaláltam Zsoltit és ezt a csoportot. Úgy érzem, itt a testemnek, lelkemnek is megfelelő edzést végezhetek és megkapom azt a támogatást, biztatást, motiváló erőt, amire szükségem van.” (Nagy Viktória)

Példaképem

A szaktekintélyek közül úgy vélem, Brooks Kubik, Ross Enamait és Dan John azok, akikre leginkább érdemes odafigyelni.

Amit szeretek

Szeretem a fejlődést, függője vagyok. Szeretem az embereket, a metált és a jó könyveket. A sült kolbászt és a mákos gubát pedig egyenesen imádom.

Amit nem szeretek

A fegyelmezetlenséget, a pacalt és a rossz könyveket.

Mottó

Nincsenek eszközök, csak célok vannak.

A fejlődés a visszalépésben van.

Mindennap olvassunk!

Készíts tervet és hajtsd végre!

Itt tartok edzést

  • Budapest, VI. kerület, Izabella utca 61.

Elérhetőség

confidenceandpower@gmail.com

Csoportos edzés

Kedd-csütörtök és péntek: 7:00-8:00.

Kedd-csütörtök: 8:00-9:00.
Hétfő és szerda: 7:00-8:00, 16:30-17:30 és 20:30-21:30.
Péntek: 20:00-21:00.

Itt tartok edzést

Budapest, VI. kerület, Izabella utca 61.