Kiss Dávid

Kiss

Dávid

Edző

Honnan jöttem?

Gyerekkorom óta része a sport az életemnek. Vívtam, úsztam, kosárlabdáztam és kajakoztam. Egyetemi éveim alatt ismerkedtem meg a klasszikus súlyzós edzéssel, később a kettlebellel, amibe azonnal beleszerettem. A hobbiból végzett edzés hamar életmóddá vált, és szerettem volna másoknak is átadni tudásomat.


Kettlebell edzőként megtanultam ennek a fantasztikus eszköznek a használatát, trükkjeit, finomságait. Emellett folyamatosan nőtt bennem egy igény, hogy szélesítsem látókörömet, és egyéb edzésmódszereket is elsajátítsak. Keresni kezdtem azt az irányt, amellyel leghatékonyabban tudom segíteni saját és tanítványaim fejlődését. Ekkor találkoztam későbbi mentorommal, Galba Zsolttal, akitől rengeteget tanultam edzéstervezésről, hozzáállásról, valamint megismertem és elsajátítottam számtalan új eszköz használatát.

Hová tartok?

Szeretek magamon kísérletezni. Azokat a módszereket keresem, amelyek valóban működnek. Egy edzőnek az a feladata, hogy a sok felbukkanó irányzat és trend közül kiválassza azokat, amelyek valóban működnek. Egy edzésmódszer sikerességét annak a testre gyakorolt hatása határozza meg, nem a marketing értéke.

Jelenleg rengeteget foglalkozom jógával (a testre, a légzésre és a mentális folyamatokra gyakorolt hatásával), különböző erőkaros eszközökkel (macebell, indian club), valamint saját testsúlyos és kettlebelles edzéssel.

Amiben segíthetek neked

Egy olyan szemléletet mutatok neked, melyben az edzés élvezetes, a fejlődés folyamatos. Korszerű és hatékony módszerek elsajátítása mellett egy csapat részesévé is válhatsz, ahol többet kapsz szimpla testmozgásnál. Megtapasztalhatod azt az extra motivációt, amit a közösség ereje tud biztosítani számodra.

Amiben jó vagyok

Minden embert egyedi külső és belső tulajdonságai alapján szemlélek, motiválok és határozom meg fejlődési útját.

Hiszek a közösség erejében. A testedzés nem egy személytelen foglalkozás, ismétlésszámok és súlyok meghatározása, hanem feltöltődés testnek és léleknek.

Tanítványok mondták rólam

„…leginkább az foglalkoztat, hogy nem vagyok -e túl puhány ehhez….. Mert hogy az vagyok. Elég puhány. Viszont nagyon szeretnék ezen változtatni. Az elmúlt 1-2 évben szinte semmit sem sportoltam, komolyan meg talán még soha…..”

„…Először is szeretnélek megnyugtatni, hogy nem vagy túl puhány ehhez. Pont az a cél, hogy erősebb legyél. Szóval nagyon is neked való….”

 

Minden egy bátortalan érdeklődéssel kezdődött. Dávid, (ahogy ez nagyon is jellemző rá) már az első találkozásunk előtt azt sugallta: „Képes vagy rá!”

Azóta sincs ez másképpen. Hétről-hétre segít átlépni a határainkat, csiszolja a technikánkat és nem utolsó sorban folyamatosan bátorít és ösztönöz minket.
Egy éve, ha valaki azt mondta volna, hogy rendszeresen sportolni fogok, biztosan jót nevettem volna rajta. De Dávid rengeteg energiájának, lelkesedésének, és nem csak hatékony, de nagyon mókás edzésterveinek hála, ma már haza járok az edzéseire. Rengeteget tanultam általa magamról, a tűrőképességemről, a testemről, és hogy egy fárasztó nap után is a legjobb, amit tehetsz, hogy sportolsz egy kicsit. Na meg hogy képes vagyok rá!

(Pozsonyi Fanni)

 

Elegem volt az aerobikos futókalandokból, egyéjszakás futásokból. Akkor jött a kettlebell és Dávid aki hosszú távra tervezett es segített felépíteni a kapcsolatomat a sporttal. Mert ez tényleg a szívben és a fejben dől el. A technikai része olyan mintha menne magától, a tested olyan mintha magától dolgozna, te csak tervezel, megálmodod és ott vagy, emeled a nyolcast, nehéz a tízes, emeled a tízest és már csak egy lépés a tizenkettes és ma már a tizenhatossal dolgoztam. Dupláztam. Egy év. És ehhez kellett Dávid, aki a történetemen keményen dolgozott, figyelmével, tudásával, az odaszúrt mondatokkal, hogy megy az lejjebb is, vagy éppen azzal, hogy jó lesz mára a kisebb súly, és persze a folyamatos pozitív megerősítéssel. A jó edző együtt írja veled sikertörténeted, és ebben Dávid NoBELL-díjas szerző.

(Szabó Emese)

 

Dávidnak köszönhetően sikerült változtatnom. Előtte el sem tudtam képzelni, hogy rendszeresen edzésre járjak, most az elképzelhetetlen, hogy heti 2-3-szor ne mozogjak. Maximális odafigyelés és maximális motiváció amit megad mindenkinek.

(Bacsó Adrián)

Példaképeim

Jelenlegi edzéseimre legnagyobb hatással voltak: Pavel Tsatsouline, Dan John és Galba Zsolt

Amit szeretek

A pozitív, motiváló embereket, az edzőtermek légkörét, a természetet és a nutellát.

Amit nem szeretek

Az energiavámpírokat, a pazarlást és a céklát.

Itt tartok edzést

Oktogon Mozgás Akadémia

Budapest, VI. Eötvös u. 11a.

Elérhetőség

oktogonmozgasakademia@gmail.com

Új csoport indul!

Oktogon Mozgás Akadémia

Szeptember 18-tól, hétfő-szerda 19:30-20:30-ig


Szeptember 19-től,
kedd-csütörtök 17:30-18:30-ig

Becsatlakozási lehetőség:

Hétfő-szerda 17:30-18-30-ig és 18:30-19:30-ig

Itt tartok edzést

Oktogon Mozgás Akadémia – Budapest, VI. Eötvös u. 11a.