Koloszár Dániel

Koloszár

Dániel

Edző

Honnan jöttem?

Tulajdonképpen egész kicsi koromtól kezdve nagyon lényeges része a mozgás az életemnek, már kiskoromban is egész nap az udvaron játszottam, fociztam, bóklásztam, erdőkben másztam a fákat, szaladgáltam, függetlenül attól, hogy éppen tél volt-e, vagy nyár.
Aztán ez így folytatódott különböző mozgásformákban, mígnem kaptam 17 éves korom környékén egy itthonra felszerelhető húzódzkodót, és elkezdtem rajta húzódzkodni és mellé fekvőtámaszokat nyomni, mert nagyon vékony voltam és gyenge. A saját testsúlyos edzés megszállottjává váltam, azóta pedig bővült nyitottságom, és minden eszközt elfogadtam, aminek a használata működik, és előnyökkel jár. Szerencsémre az élet pedig olyan lehetőségekkel ajándékozott meg, amiknek köszönhetően mostmár más embereket is fejleszthetek, és erre alapozhatom a mindennapjaimat.

Hová tartok?

Ahogy telik az idő, úgy látom egyre biztosabban hosszú távú céljaimat. Szeretnék nagyon-nagyon alapos tudást szerezni az edzés minden területén, legyen szó akár fizikai, akár mentális felkészülésről, és fejlődésről, illetve szeretném, hogy mindez azokon az embereken is meglátsszon, akik velem edzenek. Mindemellett szeretnék egy komplex atlétává válni, aki egészséges harmóniában tartja a testét, és mellette rendkívül erős.

Amiben segíthetek neked

Elérni a céljaidat. Súlyt veszíteni, izmot építeni, erősebbnek lenni, fejlődni fizikálisan és mentálisan. Fejleszteni a gondolkodásmódodat. Az edzés rád eső hatásainak korlátai sokkal távolabb esnek attól ponttól, mint amit gondolsz, ez nem csupán a „gyúrásról” szól. Ez egy iskola, fejlődés, amely az élet minden területén segíteni fog neked.

Amiben jó vagyok

Szerintem úgy, ahogy az életben, úgy az edzések során is az egyik legfontosabb dolog az, hogy ledöntsd a fejedben a mentális korlátokat és kizárd a zavaró tényezőket, amelyek gátolnak az összpontosításban és a koncentrációban. Minden egyes edző partneremmel külön terv alapján foglalkozom, és legjobb tudásom szerint próbálom kihozni belőlük a maximumot. A technikákat tekintve eléggé kritikus vagyok, és nagyok az elvárásaim, de biztos vagyok benne, hogy hosszú távon ez szolgálja igazán az ő érdeküket, és ez teszi őket különbözővé és sikeressé.

Tanítványok mondták rólam

„Szerintem Dani azért jó edző, mert figyel mindenkire, és ha kell, kijavít. Nem kötelezettségből csinálja, hanem tényleg szereti azt, amit csinál, és folyamatosan frissíti tudását. Szembemegy a mostanában nagyon divatos fitnesz ipari trendekkel, csak olyan dolgokat csinálunk, amik működnek, és amik mögött régi tapasztalatok vannak. Az edzések alatt nagyon sokat fejlődtem erőben, állóképességben és hajlékonyságban is. Amellett, hogy remek edző, nagyon jó barátom is lett az elmúlt évek során, úgyhogy csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szeretne tényleg minőségi edzéseket végezni, nem pedig sok felesleges gyakorlatot.” (István)

„Dani megszerettette velem változatos és néha kifejezetten érdekes edzésmódszereit. Megkedveltette velem az edzőterem hangulatát. Soha nem gondoltam volna, hogy ezt a sportot ennyire megtudom szeretni, és ebben neki nagy szerepe volt. Edzésen, a gyakorlatok kivitelezésében nagyon következetes, mégis a pihenő időkben gyakran ugratjuk egymást. Sok barátomnak ajánlottam, hogy próbálja ki, sokan rendszeresen járnak hozzá a mai napig. Edzéseit bátran ajánlom mindenkinek.” (Fecó)

„Nagyon jó edző! Miért..? Tudja, hogy miről beszél, nem csak egy „jól bevált” gyakorlatot csináltat velünk. Teljesen otthon van a témát illetően, hiteles, és engem ez meggyőz! Rugalmas, személyre szabott edzéseket csinál, figyelembe véve az egyén képességeit, illetve azt, hogy hogyan is hozzá ki belőlük a maximumot.” (Viol)

„Szerintem nagyon jó edző, én sose szerettem kifejezetten sportolni, 1 hónap után mindig feladtam a sportokat, de neki sikerült megszerettetni velem annyira a mozgást, hogy már nem is csak amiatt csinálom, hogy „jól nézzek ki”, hanem mert egyszerűen már szeretem csinálni!” (Anett)

Példaképem

Magyar- és világviszonylatban is legnagyobb példaképem Galba Zsolt, ő az, akire szeretnék hasonlítani. Rengeteget köszönhetek neki.

Amit szeretek

A kemény munkát, a racionalitást, a valós célokat, és valós elvárásokat.

Amit nem szeretek

A fitneszipart, és a félrevezető hazugságait, a nem nyitott gondolkodásmódot és az előítéleteket.

Itt tartok edzést

  • VIP Fitness Mosonmagyaróvár, 9200 Mosonmagyaróvár, Halászi út 13.
  • Saját edzőterem, Hegyeshalom, 9222 Iskola utca 3.

Személyi edzés

előre egyeztetett időpont alapján

Csoportos edzés

kedden: 19-20, csütörtök és péntek: 18-19 órakor

Elérhetőség

+36 30 55 65 242
lildani@icloud.com

Itt tartok edzést

Hegyeshalom, 9222 Iskola utca 3.