Tasnádi Gergő

Tasnádi

Gergő

Edző

Honnan jöttem?

Sok edző a bemutatkozáskor elmondja, hogy már kiskorától kezdve a mozgás az élete. Irigylem őket, mert én csak húszas éveim közepén szerettem meg: egy szakítás után gondoltam úgy, hogy kezdek magammal valami hasznosat bánatomban, ha már így alakult. Addig csupa rossz élményem volt a sporttal kapcsolatban (megalázó megjegyzések és csupa kudarc a tesiórákon, kis pocak, stb.). A projekt azonban olyannyira jól sikerült, hogy mára már el sem tudom képzelni az életemet mozgás nélkül. Egyre jobban ment, és mivel a tanári pálya mindig is vonzott, egyszercsak jött az ötlet, hogy akár taníthatnám is azt, amit szeretek – segítve ezzel másokat is. Hiszen saját magamon már jó ideje tapasztalom, hogy az élet egyéb területeire is mennyi pozitív hatása van a rendszeres testmozgásnak.

Hová tartok?

Saját edzéseim terén egyetlen célom van: lassan, de biztosan fejlődni magamhoz képest mind teljesítményben, mind fizikumban (több tárcsa a rúdon, több kocka a tükörben). Egyrészt szeretem csinálni: élvezem a fejlődést és a mozgást. Másrészt egy edzőtől joggal várja el a tanítványa, hogy ne csak prédikáljon, hanem jó példával járjon elöl. Igyekszem ezt is szem előtt tartani.

Amiben segíthetek neked

  • Személyi edzéseket tarthatok Neked, ahol csak és kizárólag Rád figyelek, és a Neked leginkább hasznos gyakorlatokat tanítom meg. A Te céljaid a fontosak, ezekhez igazodunk.
  • Megtervezhetem az edzésedet, mely edzésterv alapján önállóan és biztonságosan tudsz majd dolgozni. A fejlődésedet nyomon követem, folyamatosan tartom Veled a kapcsolatot (facebook, e-mail, skype, stb.)
  • Táplálkozási tanácsokat, tippeket adhatok, hogy hamarabb elérd céljaidat (fogyás, izmosodás)

Amiben jó vagyok

Kimondottan szeretek kezdőkkel foglalkozni. Nagyon türelmes vagyok, jól magyarázok és szívesen mondok el nagyon sokszor valamit, ha szükséges :) Bátortalan vagy? Ügyetlennek érzed magad? Nincs önbizalmad? Túlsúlyos vagy? Esetleg nagyon vékony? Nem szeretsz tükörbe nézni, emberek közé járni? Szuper! A fele rám is igaz volt, de már nem. Keress meg, hadd mutassam meg az utat!

Tanítványok mondták rólam

„Gergő nagyon lelkiismeretes és segítőkész edző. Minden alkalom egy újabb kihívás és a fejlődés letagadhatatlan: napról napra jobban megy minden. Örülök, hogy vele erősödhetek és másnak is csak ajánlani tudom” (Turbók Laci)

„Közel két évtizedes edzői múlttal a hátam mögött bátran ajánlom mindenkinek, aki egy jó hangulatú, alaposan felépített tréningre vágyik, ahol, kellő odafigyelést, testre szabott terhelést kap, ügyelve az egyéni sajátosságaira, egészségi állapotára. Mindezt finom humorral fűszerezve, friss aktualitásokkal tálalva.” (Berczi Mónika)

„Gergő mindenkire figyel, korrigál, javít és figyelembe veszi a fizikai adottságokat és képességeket. Nincsenek irreális elvárások, csak kihívások. 3 hónap után mindamellett, hogy látható az eredmény (a tesóm szerint – aki több hete nem látott – olyan a hátam és a karom, mintha kajakoznék), az életem részévé vált az edzés.” (Martinák Zita)

Amit szeretek

Szeretek elszánt, lelkes emberekkel dolgozni – olyanokkal, akik TÉNYLEG szeretnének változtatni, haladni. Szeretem, ha valakinek sikerélménye van. Szeretem látni, ha valaki szépen csinál valamit, amit én tanítottam neki – ez öröm nekem is, mert ezek szerint jól magyaráztam. Szeretem még a vízpartokat és a csillagos égboltot is! :)

Mottó

Nem vagyok egy folyton idézeteket posztoló fiú, de ez nagyon megtetszett, amikor először olvastam:

Mindenkinek két élete van. A második akkor kezdődik, amikor rájövünk, hogy csak egy van. – Tom Hiddleston.

Itt tartok edzést

  • Oktogon Mozgás Akadémia (Eötvös u. 11/a) – csoportos edzések
  • SuperGym Blaha (Rákóczi út 57.) – személyi edzések

Órarend

Oktogon Mozgás Akadémia
Hétfő, szerda és péntek: 7:00-8:00
Kedd és csütörtök: 18:00-19:00

Elérhetőség

edzokekben@gmail.com

Oktogon Mozgás Akadémia

Budapest, Eötvös u. 11/a

SuperGym Blaha

1081 Budapest, Rákóczi út 57.