Új BodyArt tesztelve, és egész jó volt. Összességében egy viszonylag könnyű óra volt, csak két-három hosszabban kitartott nehéz elemmel. Viszont nagyon felüdítő volt. Most is volt egy kimondottan dinamikus blokk, amin valami olyasmit értek, hogy a normális légzés üteménél gyorsabban dolgoztunk.

Így csináltuk például a swing nevű gyakorlatot :), ami úgy néz ki, hogy kiinduláskor fej fölé nyújtott karral áll az ember, majd összeroskad. Az alsó pozícióban hajlítva van a térd, lefelé lóg a fej és a karok is, a törzs előre van döntve. De ezt a pozíciót nem tartja meg az ember egy pillanatig sem, hanem a lefelé zuttyanás lendületét kihasználva áll vissza fel. És persze ezt jó néhányszor megismételtük  

Ez a legelterjedtebbnek tűnő kimondottan gyors gyakorlat a BodyArtokon, ezzel már három-négy helyen biztosan találkoztam, de itt még voltak mások is. Kicsit furcsák ezek a lendületes blokkok, de kezdem élvezni őket.


Nem túl szimpatikus videó, de sok gyakorlatot csináltunk róla, és van furcsa lendületes rész is.

Azért volt egy komoly gondom az órával hiába volt benne rengeteg pozitívum. Voltunk vagy 30-an. És én nem szeretem az ilyen tömeget. Elfértünk rendesen, és még javítgatva is voltak a gyakorlataink, de akkor is. Nekem a Life1 közel van, szeretem, vannak jó időpontok, tetszett az óra, majd még meglátom… Lehet, hogy kicsit túlzottak az elvárásaim?