Hétköznap délelőtt még nem voltam Matyinál, de most is egész jó volt a csoportlétszám (nem szeretem sem a tömeget, sem ha egyedül vagyok – bár akkor már inkább az utóbbi).
A bemelegítés után két 3 perces Primal Charge blokkal kezdtünk, mindkettőben két gyakorlat volt felváltva. Tetszik a mozdulatok ilyen betanulása, amint említettem hosszabb mozdulatsorokat nehezen tanulok meg, de így még nekem is berögzülnek (talán). A gyakorlatokat csak nagyon hosszú körülírással tudnám részletezni, úgyhogy ezt most kihagyom. Utána indult a köredzés, négy állomás, 3 perc munka, fél perc pihenő.

  • 10 bicepszhajlítás/10 tricepsznyújtás fej fölött (step padon, háton fekve). Ez kétszer egymás után.
  • Sokütemű fekvőtámasz – az első ismétlés 4 ütemű, aztán minden ismétlésben eggyel több karhajlítást csinál az ember, mielőtt felpattanna. Viszont itt nem volt pihenő, kétszer csináltuk, hat és fél perc folyamatos munka.
  • 8 hegymászó (mountain climber) / 4 felülés
  • 4 térdhúzás fekvőtámasz pozícióban / 8 hasprés, lábfelhúzással
  • 5/5 bolgár guggolás 2×5 kg a kézben / 10 jump squat


A bolgár guggoláson erősen meglepődtem, hogy mennyire beégett a combom.  A fekvőtámasz persze megint küzdelmes volt, néha letettem a térdem, néha hand release-eket csináltam egyesével. Azt hiszem 11-ig jutottam, de nem biztos.