Tele volt az óra számomra kivitelezhetetlen feladattal, és ez a végére nagyon elvette a kedvem. Az óra elején volt két olyan gyakorlat is, amelyek csak megoldhatatlannak tűntek, aztán mégis sikerült, az még jó volt, de minden túl nehéz volt.

Még félig-meddig megoldható volt egy fekvőtámasz, utána pedig egy invertált evezés létra, 5 ismétlés, viszonylag magasan, 5 kb 45 fokos szögben, 5 teljesen talajszinten. Mindez kétszer. A fekvőtámasz TRX-en, ha az teljesen le van engedve, bőven nehezebb, mint a talajon, az eszköz instabilitása miatt! A 30/30 ismétlést egyben kellett volna lenyomni… A második sorozat fekvőtámaszban nem mentem talajszintig, invertált evezésből pedig lent 2-3 normális ismétlésem lehetett csak. Hadd jegyezzem meg, 5-en voltunk az órán és szerintem abból legalább hárman gyengébbek voltak nálam (Két lánynak szerintem 5 sima fekvő sem ment volna.).

Volt egy olyan feladat is, hogy a lábunk volt beakasztva, alkartámaszban tartottuk magunkat, és a testünket hátrafelé mozdítva le kellett volna tenni a teljes karunkat, aztán vissza fel alkartámaszba. Semmi esélyem nem volt. Két-három centit tudtam hátramenni.

Valami egylábas-egykaros feladvánnyal is küzdöttünk, ott lehet, hogy csak nem jól csináltam, mert bicepsz gyakorlat lett volna, de nem tudtam nem lábból felállni…
Ezek után egy kis kigördülés. Olyasmi gyakorlat, mint a haskerék. TRX-el lehet úgy csinálni, hogy a felfüggesztés alatt állsz, és onnan kifelé mozdulsz, vagy úgy, hogy távol állsz a felfüggesztéstől és befelé mozdulsz. Ha alatta vagy. eleve könnyebb és sokkal jobban variálható a nehézségi fok. Mit gondoltok melyiket csináltuk? Ketten konkrétan pofára estek…
Többen is jeleztük, hogy túl nehéznek tartjuk a feladatokat (más is volt, ami megoldhatatlannak bizonyult, Steve-en kívül senki nem tudta megcsinálni őket), de Stevet ez konkrétan nem érdekelte. Megkérdeztem milyen emberek szoktak az óráira járni, amire az volt a válasz, hogy olyanok, akik szeretik a kihívásokat. Akkor én nem szeretem őket, és most már ezt is tudom. Mivel az utolsó kb. 20 percben nem csináltam szinte semmit, úgy jöttem el, mintha nem is edzettem volna. Azért lett izomlázam.