Honnan jöttem?

Nagyjából 7 évvel ezelőtt, egy nyári napon a Csepeli Dunaparton sétálva volt egy beszélgetésem, ami visszatekintve sorsfordítónak tűnik. Arról, volt szó, hogy abban a sok dologban, amibe életem során energiát fektettem, aztán kivontam belőle az energiáimat ilyen olyan okokból, már rég azon a szinten lehetnék, ahova akkor vágytam, amikor elkezdtem őket. Lehetnének dolgok, amikben talán már tényleg egészen jó vagyok. És vajon ha évek múlva visszatekintek erre a pillanatra lesz-e olyan, ami felé el mertem köteleződni, és amiben végre ott vagyok, ahol egykor reméltem, hogy leszek?

Talán ez volt az az alkalom is, amikor hangosan ki mertem mondani azt a vágyamat, hogy mozgással, életmóddal szeretnék foglalkozni. Igen, én, aki felmentett volt tesiből, aki egyik orvostól a másikhoz jár autoimmunbetegsége kapcsán gyerekkora óta, akinek fájnak az ízületei. Épp ezért, hiszen a mozgás segített, és reméltem, hogy én is tudnék másoknak.

Hová tartok?

Szeretnék jobb lenni, fejlődni, és feltárni a lehetőségeimet. Nagy vágyam, hogy a mozgást, a testi egészséget, össze tudjam kapcsolni a mentális egészséggel, hogy magunkra, és egymásra, mint testi-lelki-szociális lényekre egyaránt tekintsünk.
Edzéscélom, hogy hosszútávon fenntartsam a fejlődést, és idővel hátráltassam a leépülést, elégedett legyek magammal.

Amiben segíthetek neked

Megtalálni a saját utad – Egészségmegőrzés – Örömteli mozgás és fejlődés – Testi-lelki egyensúly.
⦁ Konzultáció és tanácsadás – Beszéljük át, hogy milyen helyzetben vagy, és merre szeretnél haladni!
⦁ Állapotfelmérés – Rendszeres időközönként, hogy tudjuk, honnan-hová tartunk.
⦁ Edzéstervezés – Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz rendszeresen járni, szívesen tervezek neked edzést, amit pár alkalom alatt betanítok számodra.
⦁ Személyi edzés – Ha egyedüli figyelmet szeretnél, vagy rendszertelenül/napközben érsz rá.
⦁ Csoportos edzés – Jó társaság, közös fejlődés, heti két fix alkalom. Testfókusz.

Amiben jó vagyok

Emberekkel foglalkozom, a teljes kép érdekel. Figyelek, és folyamatosan visszajelzést is adok. Lelkiismeretes vagyok, és az egészséged tartom szem előtt. Fontos nekem, hogy minél személyre szabottabb legyen a csoportos edzés is. Nálam a csapat ismeri egymást, az emberek könnyen bekapcsolódnak a jókedvű közösségbe. Szeretek kezdőkkel és újrakezdőkkel (is) foglalkozni, mert pontosan emlékszem, hogy nekem milyen elszánás kellett ahhoz, hogy belevágjak.
Ember vagyok, semmi sem idegen tőlem, ami emberi.” Szóval tévedni is szoktam. Folyamatosan tanulok, fejlődök. Ez együtt jár azzal, hogy idővel másképp csinálunk dolgokat.

Tanítványok mondták rólam

Három szóban: „figyelmes, segítőkész jókedvű” – „alapos, felkészült, kreatív (és imádom, hogy tud motiválni!)” – „lelkiismeretes, hozzáértő, kedves” – „segítőkész, felkészült, pontos” – „következetes, alapos, odafigyelő” – „nagyon közvetlen, odafigyel, motivál” – „aranyos, lelkes, profi”

„Mert szenvedés nélkül lehet fejlődni.” (Balázs)

“Én nagyon sokat fejlődtem amióta csinálom az edzéseket, formásodtam, erősödtem, fogytam és még a közérzetem is sokkal jobb. Nagyon jól érzem magam rajtuk, mindig jó a hangulat, külön élmény, hogy látom, mennyi mindenre képes vagyok, sokat fejlődök.” (Flóra)

“Mert tudom, hogy minőséget, maximális odafigyelést kapok a biztonságos mozgás mellett, sérülés nélküli eredményt. Itt nem lehet és nem is akarnék a hátsó sorban elbújni, mert az első perctől az utolsóig kemény ugyan az edzés, de megéri minden egyes alkalom! Hamar rá lehet kattanni és a végén észrevenni, hogy szinte nem is hagysz ki egy edzést sem, mert várod és akarod a változást, amit magadért teszel, Ket pedig értünk. :)” (Ildi)

“Tudatos, pontos, jól felépített edzésterv – komoly háttérmunka óráról órára, extra figyelem – jó helyszín, jó környezet, jó zene – rendkívül kreatív edzésprogram, mely mindig a célba vett területeket erősíti, úgy, hogy az összes többi testrész is kap hajtást. 🙂 “ (Tibi)

 

Példaképem

A példaképek számomra mindig távoli és megfoghatatlan embereket jelentettek, hozzájuk viszont nehezen kötődtem úgy, hogy mindenen át kövessem őket. Vannak emberek, akikre felnézek. Akiktől tanultam, kaptam, és hálás vagyok nekik.

Amit szeretek

A megértést, elfogadást, megbocsátást, őszinteséget. A természetet, a kirándulásokat, a Dunát. A fákat egyenesen imádom. Szeretem a szép tetoválásokat, vagány megjelenést. Szeretem a költészetet, irodalmat, Harry Pottert, Asimovot és Pilinszkyt. A szerepjátékokat, és a jó történeteket.
A kókusz illatát, szinte bármiben. A sajtokat, és a majonézt. (Hát igen, a zsírszegény étrend számomra kihívás. :D) És persze szeretek mozogni, sokféleképp.

Amit nem szeretek

Az egyenlőtlenséget, méltánytalanságot, ítélkezést, diszkriminációt, gyűlölködést, félelemkeltést, áldozathibáztatást.
Nem szeretek veszíteni. Kínos. 😀 Ki nem állhatnám, ha hagynának győzni. 😛
A májat, és a burpeet sem szeretem, és utálok mosogatni.

Mottó
„Nem adhatok mást, csak mi lényegem.” Madách Imre: Az ember tragédiája
„Érdekes paradoxon, hogy amikor képes vagyok elfogadni magam olyannak, amilyen vagyok, akkor válok képessé a változásra.” Carl Rogers

Itt tartok edzést

OldSchool GYM

Személyi edzés

Előre egyeztetett időpont alapján

Csoportos edzés

Kedd és Csütörtök
16.00-17.00
17.10-18.10
18.20-19.20
19.20-20.20

Elérhetőség

ketrec@ket-rec.hu

Itt tartok edzést

A Keleti pályaudvar épülete. OldSchool GYM. A Kormányablak és a 72-es posta között.