Pontosan 3 évvel ezelőtt indítottuk el blogunkat, ahol kezdetben edzéseinket dokumentáltuk. A blog neve a Pantera együttes New Level című számából következett. Ezt gyakran hallgattuk edzéseinken, becsípődött. 
 

A kezdetek…

Nem sokkal később elméleti agymenéseimet is kezdtem megosztani. A többi már történelem. Jó kis utazás volt, ami még most is tart. Nem gondoltuk volna, hogy ilyen sok örömet okoz majd a blogolás. Nagyon sok szép visszajelzést kaptunk tőletek, ezúton is köszönjük szépen. Ezért is érdemes csinálni.
3 év
847 bejegyzés
634 komment
1056 like
Sok ez. Nem gondoltuk volna, hogy a mi kis őrületünk ennyire érdekes lehet. Közben zajlott az élet, ami nem mindig volt a legrózsásabb, de ez így szép és jó. Jól vagyunk, edzünk. Néha problémás, de azon is dolgozunk. 
E hónapban lezárult a Thor-os kalandom, ne keressetek ott a továbbiakban. No comment. Előre nézek. 2014 legjobb dolga a Testkultúra Műhely volt számomra. Adolf Albert kért fel, hogy dolgozzunk együtt ebben a kultúrmisszióban. Ez megtisztelő volt, nem utasíthattam vissza. Alberttel és Makó Dáviddal létrehoztuk a Testkultúra Műhely fórumát. Még biztosan fogtok hallani róla. Jó társaság, jól érzem magam velük, igazi emberek. Szerintem ez át is jön adásainkon. 
Ugyancsak Albert révén elkezdtem megismerni a clubbellt, ami nagyon tetszik. Még az edzés közbeni izzadást is vállaltam ezért. Ezt szeretném folytatni. Ha úgy hozza, írni is fogok róla. Kezd az életembe visszaszivárogni a kettlebell is, ami nagyon nosztalgikus. Szeretnék a továbbiakban a fentiek mellett nagyokat emelgetni. Azt hiszem, ez elkerülhetetlen. 
Edzéseimeta Gönczy2-ben folytatom. OldSchool Training. Alakulnak a csoportok. Azt hiszem ez az igazi underground edzőterem, a szó valódi értelmében. 
Ha már ünneplünk, e nemes alkalomból szeretnénk kedveskedni nektek egy válogatással. A következő hét minden napján közzéteszünk majd egy olyan írást, ami nektek különösen tetszett. Hátha valaki lemaradt némelyikről. 
Folytatjuk, mindig új irányokkal, ahogy eddig is. Köszönjük a támogatást, köszönjük, hogy vagytok!
Confidence and Power to Us All!