Tavaly zseniális volt. Idén is lesz, június 7-én a CrossFit Trafóban. Idézzük fel e nem mindennapi videó kockáit, jól érzékelteti, milyen volt a tavalyi. Az idei még annál is jobb lesz.
 
12:30 Gyülekező.
 
13:00 Közös fegyenctorna, ismerkedés.
 
14:00 Titan workshop, Ground Force Method (páros játékok, húzódzkodás, fogáserő). Egyházi Böbe és Egyházi Gábor csapata, a titánok.
 
15:00 Versenyek, bemutatók, sok értékes nyereményért.
 
17:00 Jóga, vállnyitás és hátrahajlás élesben. Gauranga Das.
 
18:00 Gymnastic Way (statikus Muscle Up progressziók és mozgástanulás). Bajai Attila és Ivánchich András, StrongFirst-instruktorok.
 
19:00 Lámpaoltás.
 
Ismét Össz-Calisthenics Workshop lesz. Miért is Össz-calisthenics Workshop? Az igencsak népes Fegyenccsoport országos összejövetele, ami terv szerint évente esedékes. Tapasztalataink szerint a Fegyencedzés rendszere kiváló belépő a saját testsúlyos edzés világába. Rávilágít, hogy megvan a gimnasztika szépsége és ereje, és messzire is lehet vele jutni. Egészen a Mesterlépésekig. Sokan ezzel a rendszerrel kezdtek, de már mást, esetleg komolyabbat művelnek. Olyan is van, aki kettlebell, esetleg erőemelés mellett, kiegészítésként űzi. Össze kívántuk hozni a saját testsúlyos műfajokat. Olyanokat, mint a Street Workout, a Primal Move (ma már Ground Force Method), hiszen ezek a csoportban is jól megférnek egymás mellett, testvérágak. 
 
Íme az ESEMÉNY, részletes tervezettel az egyes programpontokról és további részletekkel. Gyere el, érdemes!
 
És lássuk a kedvcsináló videót! Elakadt a szavam, annyira jó volt látni…