Mostantól más struktúrája lesz a bejegyzéseimnek. Már a múlt héten sem írtam meg a csoportos edzéseimet, és ezentúl sem fogom őket egyesével kivesézni. Egyrészt szerintem nehezen volt követhető, hogy mondjuk egy-egy héten mennyi edzésmunka volt mögöttem, másrészt talán túl érdekes sem volt az órák részletezése. Saját szempontomból pedig elég sok idő ment el a megírásukkal, és emiatt nem tudtam haladni az általánosabb bejegyzések megírásával. Most már meg lehet nézni, hogy milyen egy tipikus giryafit és crosstraining, amiken részt szoktam venni. Néhány naponta, vagy hetente azért fogok belőlük összefoglalót írni, az érdekességeket, új gyakorlatokat és a mérhető, számosítható teljesítményeket kiemelve. Az itthoni közös edzéseket természetesen ezután is részletezzük, és Zsolti bejegyzéseit ez egyáltalán nem érinti.

Az elmúlt hét (okt. 31-nov.6):
Hétfőn és szerdán: giryafit.
Az óra végén a lendítés blokk 2 golyós swing volt 30 sec. munka 30 sec. pihenés leosztásban. Hétfőn 6 kört csináltunk ebből, akkor két 12-essel dolgoztam. Az eredmény 18/19/18/18/18/15 lett. az utolsó körben már felemelni is iszonyatosan nehéz volt a golyókat. Szerdán 10 kör volt ugyanebből, a hétfő alapján kikalkuláltam, hogy muszáj kisebb súllyal dolgoznom. Viszont 2 db 10-essel végig tudtam hozni az egyenletes 19 ismétlést.
Néhány hete hozták egyébként például a 10-es golyókat és hoztak 14-eseket is. Ha már vannak, hétfőn edzés előtt kíváncsiságból csináltam a 14-essel egy bal kéz (gyengébb) max presst 8-szor tudtam kinyomni.
Múlt héten volt még az Underground kívánságkosarunk, voltam egyszer Hot Ironon (erről is olvashattatok már), és volt még az ominózus max. kísérlet, amikor Zsoltival és Gerivel voltam lenn a teremben. Ennek a beszámolójával én még tartozom.
Bevallom, biztosan azért sem kapkodtam el a megírását, mert csalódott voltam. Guggolás, felhúzás és press 1 ismétléses maxokra voltam kíváncsi. Egyébként ezeket a gyakorlatokat nem szoktam nagy súlyokkal, barbellel csinálni, de azt reméltem, hogy a bell és a saját súlyos gyakorlatok ezeken is hoznak. Hát magam részéről nem fejlődtem bennük az elmúlt 4 hónapban. A számok:
Nyomás 30 kg
Felhúzás: 80 kg
Guggolás: 80 kg
A legrosszabb az egészben, hogy a nyomás az 35 volt múltkor (a másik kettő maradt). Nincs mentségem, nem voltam fáradt vagy ilyesmi. Ez van.