Hétfőn Hot Ironnal indítottam (2. szint, Astoriadance), kedden pedig Crosstrainingen voltam, a Corvin life 1-ben Gergőnél.

A Hot Ironról már írtam, de annyit még hozzátennék, hogy az oktató, Ákos, nem nyerte el túlzottan a tetszésemet. Végig kis füzetkéből nézte, hogy milyen gyakorlat jön, pedig három-négy alkalom után a résztvevők is megtanulják, hiszen az óra mindig tök ugyanaz. Ráadásul szélnek eresztett minket nyújtás nélkül, mondván, hogy jön a következő csoport a terembe, majd otthon nyújtsunk le magunknak. Lehet, hogy itt kezdődtek a gondjaim?

A Cross-on a legizgalmasabb az volt, hogy egy jó kis köredzésen belül, használtunk TRX-et és G-flexet is. Ezekről az eszközökről mindenképp fogok írni, azt hiszem a G-flex sokaknak újdonság lesz. Elöljáróban annyit, hogy hasonló, mint a TRX, csak jobb, még többféleképpen használható és még olcsóbb is.

Kedd délután kezdődtek a problémáim, túlfeszítettem vagy túlerőltettem úgy a bal karomat, hogy két napig nem tudtam kinyújtani. Behajtott kézzel mászkáltam, egy kézzel gépeltem, és főleg: nem mentem edzeni. Kedd reggel még csak durva izomláznak tűnt, mégis inkább a hétfő számlájára írom, mert a Crosson szerintem nem volt olyan újdonság, ami előhozhatta volna.

Szerencsére a péntekem már teljesen tünetmentes volt, úgyhogy szombaton elmentem TRX-re a CBA fitnessbe. Tündi tartotta, és őt csak dicsérni tudom, egyszerre volt nagyon kedves, nagyon profi, és embertelenül kegyetlen (Példának okáért: 3x 2 perc plank, úgy, hogy a láb a TRX-ben van. Persze nem ment végig, de próbálkoztam rendületlenül.).

A hét lezárása képen, vasárnap a most megnyílt Megafitness KÖKIben voltam, Crosson, Gergőnél. Volt egy páros gyakorlatsor (fekvőtámasz pacsizással, felülés pacsizással, guggolás), és olyan párt kaptam, aki kihajtotta a lelkemet is. Időre ment, 5 perc, és szerintem körülbelül másfélszer annyit csináltunk, mint magamtól tettem volna. Szuper volt.
Mindezek után izomláz mindenhol. Na jó, nem is, csak deréktól felfelé. Has, oldalsó has, hát, lapocka, váll, tricepsz és bicepsz.