Szilveszterkor Flórával a Bázison jártunk. Geri hívott le minket, de csak nézelődni mentünk meg drukkolni. Beszámolója itt olvasható. A verseny páros WOD-ból ált. Három két fős csapat volt. Az alábbi gyakorlatokat kellett elvégezni időre, úgy, hogy mindkét fél dolgozzék, de egyszerre csak az egyik.
Elemelés 80 ismétlés (olyan súllyal, ami mindkét félnek kényelmes, de nem túl könnyű)
Fekvőtámasz 100 ismétlés
Zsámolyra ugrás (box jump) 120 ismétlés
Nagyon vitézkedtek a fiatalok. A versenyen részt vett a magyar női erőemelés krémje is. Nagyon durvák a lányok! Azegész házi esemény nagyon jó hangulatú volt. Pezsgett a levegő. 
A hely is jó, sok érdekes játékszerük van. Állítólag All you can move elfogadó hely lesz idén, akkor pedig Flóra biztosan le fog járni néha. Ha már ott voltam, körbe is néztem. Van majomketrecük, azon húzódzkodtam egy kicsit. Kipróbáltam a tolódzkodást gyűrűn. Nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz. Próbálkoztam a haskerékkel is, és a sok Superman fekvőtámasz ellenére sem tudtam vele egyetlen ismétlést sem végezni, csak részleges terjedelemben. A Superman-nél érintett izmokat éreztem itt is, csak minduntalan eldőltem oldalra. Volt 44-es belljük is, ezt ki kellett próbálnom. Sokkal simábban tudtam vele nyomni, mint gondoltam volna. Erőltetés nélkül, szabályosan. Semmi kidőlés oldalra. Ezek szerint a 48-as is megvan már, nagy valószínűséggel. Valamikor ki kell próbálni. Majd’ elfelejtettem, próbálkoztam a macebellel is. Itt kijöttek a vállmobilitási problémáim. Nagyon kötött vagyok. Közben Flóra is kipróbált ezt-azt. Jó volt ez a kis látogatás. Még biztosan előfordulunk itt. Elvileg kéthetente lesz ilyen házi verseny a Bázison. Biztosan legközelebb is megnézzük, sőt, még az is lehet, hogy valamikor indulunk is.