Múlt héten lusta voltam írogatni. De bepótolok mindent. 
Szóval csütörtök, cross trainig a Corvin Life 1-ben. A szokásos bemelegítő és levezető körökön kívül (melyek 12 perc folyamatos ugrálást is tartalmaznak), „csak” két feladatból állt  az óra.

      1.      blokk:
10 fekvőtámasz (hand relese)
10 felülés
10 kitörés, tárcsával a fej fölött (10 kg)
10 swing (24 kg)
Mindebből pedig 6 kör, ami 60 fekvőtámaszt jelent, ha jól megnézitek… Volt valami időkorlát körönként (talán másfél perc, de nem vagyok biztos benne), és szerintem először fordult elő időkorlátos feladat esetében, hogy végig belefértem a limitbe, sőt némi pihenő időm is maradt. Pedig tisztességesen megcsináltam mindent. Az utolsó két körben megtörtem a fekvőket, de csak azért, hogy ne romoljon a forma.
      2.      blokk:
9 guggolásból nyomás / 1 burpee
8 guggolásból nyomás / 2 burpee
1 guggolásból nyomás / 9 burpee
Erre a feladatra 10 perc volt, és nem jutottam a végére. 16 kilós bellt használtam, megpróbálhattam volna kicsit kissebbel, bár nem ezen múlott. A 2 nyomás / 8 burpeet még megcsináltam, aztán kiderült, hogy már csak fél percem van, és neki sem álltam az utolsónak. Az állóképességemen lenne még mit javítani.
Egyébként ez egy nagyon-nagyon gonosz feladat típus. Eleinte úgy tűnik, a burpee része könnyű és alig vártam, hogy 5 alatt legyek nyomásban. De mire oda eljutottam, már nem tudtam egyben megcsinálni a burpeeket…