A szokásos bemelegítés, ugrálás, nyújtás, levezetésen kívül egyetlen feladatból állt az óra.
50 guggolásból nyomás (14 kg bell)
50 fekvőtámasz (hand relese)
50 V felülés
100 (50/50) kitörés, fej fölötti tartásban (10 kilós tárcsa)
100 felülés
100 swing (24 és 14 kiló)
Mindazok számára, akiknek ez még nem lenne elég (nem is: elvben mindenkinek), minden percben:
5 burpee
Ezzel kellett volna megkezdeni minden percet, csipogott a gymboss. 25 perc volt minderre. Nem szeretem az ilyen feladatokat, de Gergő szerint néha ilyen is kell. Mindenesetre, ha megint belefutok majd valami hasonlóba, egész más taktikával fogom csinálni. Mert most arra hajtottam, hogy minél tovább eljussak (végül is ez volt a cél), de így nem jutottam semeddig sem.

Például azért, mert a burpeek megcsinálását elég hamar feladtam. Ugyanis volt egy olyan perc, amiben megcsináltam ötöt, és semmi másra nem maradt időm. Az a tippem, hogy a 25-ből 6-8 percben csinálhattam meg a burpeeket. Talán.

A fekvőtámaszokat térden csináltam. Úgy gondoltam, irreálisan sok idő lenne rendesen megcsinálnom (még ha a hand relese kicsit könnyebb is).

A V felülésben eleve nagyon béna vagyok, nem tudom kinyújtva felemelni a lábam, szóval valami hasonlót csináltam.

A kitöréseknek nem volt meg a megfelelő mélysége, szerintem a mozgástartomány felében dolgozhattam. Ráadásul a kitörések közben egyszer elvesztettem a számolás fonalát, nem tudtam pontosan hol járok. Ez egyébként gyakran megesik velem, de máskor mindig a kisebb lehetőséget tekintem érvényesnek, hát most nem. Tehát lehet, hogy csak 90 volt.

A felülés viszont abszolút könnyű volt, azzal nem volt semmi bajom (persze nem álltam fel közben burpeezni).
Végül odáig jutottam, hogy megcsináltam 20 swinget a 24 kilós bellel, majd rájöttem, hogy mindjárt elfogy az időm, úgyhogy felkaptam a 14 kilósat és csináltam még 47-et.

Szóval legközelebb, bármi lesz is, még ha a második gyakorlaton sem jutok túl, akkor is a saját standardjaimnak megfelelően fogok csinálni mindent. Óra után elég csalódott voltam, a feladatsorral és magammal is bajaim voltak (miért nem ment jobban), de most, hogy megírtam a bejegyzést, máris jobban érzem magam. Végül is, még ha nem is volt az igazi, akkor is irgalmatlan mennyiségű munkát elvégeztem.