Eltelt az európai selejtező utolsó napja is. A feladatsorokat az alábbiakban láthatjuk.
WOD 5.:
Szakítás létra (barbell snatch ladder)
Ugrálókötél, duplatekerések
Az 5. versenyszámban homokszem jutott a gépezetbe, a szakításban Lacee a 26. helyen végzett, ezzel pedig az összetettben a 3. helyre csúszott. Konkrétumot még nem tudok, hiába nyomoztam.
WOD 6.:
3 kör:
7 Elemelés (deadlift) 155 kg
7 őrszem húzódzkodás (muscle up)
ezután 3 kör:
21 Wall ball 10 kg
21 Láb a rúdhoz (toe to bar)
ezután:
30m koffercipelés (farmer carry) két 45 kilós kézisúlyzóval
28 négyütemű fekvőtámasz és dobozra ugrás (burpee box jump)
30m koffercipelés (farmer carry) két 45 kilós kézisúlyzóval
3 őrszem húzódzkodás
Ez igencsak brutális feladat! Lacee másodikként végzett. Ez igen! Sajnos az a helyzet állt elő, hogy Lacee holtversenyben végzett Númi Snaer Katrínarsonnal, akinek azonban előkelőbbek a helyezései az egyes feladatokban (két első helye van, Laceenak pedig csak egy), így ő jut tovább. Elképesztő, hogy ennyin múlik a továbbjutás.
Nagyon szoros volt. Egy hajszálon múlt, azonban Lacee kiemelkedő teljesítménye mégis eljövendő sikerek ígéretét hordozza. Biztosan nem könnyű, talán borús gondolatok környékezik, küzd a démonaival. Úgy vélem az általa tanúsított lelkesedés, állhatatosság és kitartás példaértékű, különösen hazánk szűkös körülményei között. Meggyőződésem, hogy hatalmas dolog, hogy most már minden CrossFit rajongó ismeri a nevét, ezzel pedig elképesztően sokat tett a sportág hazai fejlődéséért. Új célok, új kihívások várnak, jövőre pedig ismét drukkolunk neked Lacee!