Izomgyulladás. Az orvos szerint légkondicionálótól vagy huzattól. Ez persze bizonyára így van, de valószínűleg nem ártottak volna meg, ha előtte nem gyötröm meg túlságosan a hátam egy BodyArton, egy csavart harcos pózban. Természetesen nem az óra vagy az oktató hibája volt, hogy miután begörcsölt egy izom, nekem utána is ki kellett tartanom a pózt. Csakhogy még az ilyen jellegű órákat is hajlamos vagyok versenyként felfogni. Így működöm, de most majd leszokom róla.
Három–négy napig volt elviselhetetlen, és voltam szinte teljesen mozgásképtelen. A lapockám aljától kezdve a tarkómig, egyetlen görcs volt az egész hátam.  Ijesztő is volt, így lehetett, hogy még orvoshoz is elmentem pedig nem vagyok nagy orvoshoz járó. A doki nénitől még egy nyakmerevítőt is kaptam. És olyan gyulladáscsökkentőt, amit csak ebben az első nagyon kemény időszakban szedtem, mert szédelegtem tőle. Amikor már jobb lett, akkor kezdtem érezni, hogy onnan indul ki a fájdalom, ahol BodyArton begörcsölt, bár csak az óra után két nappal jött elő ez az egész.
Mostanra már teljesen jól vagyok. Szinte. A légkondira még mindig érzékeny, de ha sikerül is egész nap elkerülnöm (ez egy elég nehéz feladat), akkor is fájdogál néha. Tényleg egészen picit, csak hogy észrevetesse magát. Ja, és egyik oldalra elveszett vagy 10 centi a vállmobilitásomból. Az biztoson csak a mozgás hiányától és a többnapos furcsa testhelyzettől van (a furcsa testtartás Zsoltinak nagyon tetszett, mert még soha nem húztam ki magam ilyen szépen).
Szóval: sürgősen vissza az edzéshez, mert iszonyatosan hiányzik!