A Sudevi egy viszonylag kicsi, de sok odafigyeléssel és kreativitással berendezett pince jógaterem, az Astoriától néhány lépésnyire. Az öltöző is nagyon barátságos, mennyit tud például néhány szőnyeg is számítani.


Nagyon örültem, hogy a csúcsidő ellenére (hétfő 17:30) kevesen voltunk, összesen öten. Arra tippelnék, hogy különben is viszonylag kis létszámú csoportok szoktak lenni, a terembe nem férne be egy húszon-harminc fős tömeg óra.


Szóval, míg a teremről nagyon kedvező volt a benyomásom, az óra nem ragadott meg különösebben. Nem ragaszkodom nagyon a hot jógához, de arra készültem, itt pedig biztosan nem volt 30 fok se. Az aszánák teljesen az alapok voltak, napüdvözletek, harcosok, csavarás székben, gyertya eke. Karra pedig volt 5 darab babapózból előre kígyózás és karhajlítás. Nem mondom, a lábam remegett néha, amikor a harcosok voltak, de az öt darab térden fekvő nagyon nem viselt még, még meg sem izzadtam az órán. Úgy éreztem, ha már ilyen kevesen vagyunk, lehetne akár több javítás is.

Alapvetően nem volt semmi baj ezzel az órával, csak nem nekem van kitalálva. Ja, és az elején és a végén is Ohmozni nekem egy kicsit sok.