Edzőink mesélik el, számukra mit jelent az OldSchool. Milyen szempontból tanítanak és milyen szemszögből nézik a mi kis mozgalmunkat. A kulisszák mögé pillanthatsz, egyenesen az edzői vesébe láthatsz vagy akár az agytekervények közé. Hogy nekem mi az OldSchool, azt már tudjátok. Minden. Olvassátok el a többi OldSchool edző miértjeit is.

Goldgruber „Ket” Katalin

Én voltam az, aki évekig csendben követte az OldSchool alakulását, a kialakuló közösséget, olvasott és figyelt. Még mindig életem egyik legjobb döntése volt legyőzni a félelmeimet (alaptalanok voltak), és elkezdeni. Nem olyan, ahogyan gondoltam, hanem sokkal jobb. Mindezt úgy, hogy nem varázslat, hanem tervezés, tanulás, és támogatás. Vagy talán mégis varázslat, mert ezek összességében olyan élményt adnak, amely sokunk számára meghatározó edzőként és edzettként is.

Ami túlmutat egy egyszerű edzésen, mert itt közösségre találhatunk. Minőségi mozgást végzünk, ami élethosszig elkísér, ezért fontos, hogy a rendszer egészséges és fenntartható legyen. Számomra az OldSchool szabadság és tervszerűség, amely lehetőséget ad arra, hogy kreatív legyek úgy, hogy a szakmai sarokköveket beépítsem, ügyeljek a biztonságra és hatékonyságra. Nekem az a fontos, hogy mikor eljössz, jelen tudj lenni, élvezd a mozgást, az edzés pedig az életedet támogassa.

Íme Ket profilja és órarendje.

Dolleschall János

Az OldSchool legfontosabb erőssége, hogy csoportban edzhetsz, de mégis személyre szabottan. Egy közösségben, ami támogat, motivál és még szórakoztat is. Az edzés számunkra egy társasjáték, kikapcsolódás. Mindemellett, mivel nem cél, hogy e közösség tagjaként elveszítsd az egyéniséged, az edzések mindig személyre szabottak. Mindenkit egyénileg felmérünk, így a céljainak és képességeinek megfelelő edzést kap. Együtt dolgozunk csapatban, de mindenki az egyéni célja felé halad.

A legtöbben azért járnak hozzánk, hogy fittebbek, karcsúbbak és egészségesebbek legyenek. Van, aki azért jött, mert sok ülőmunkát végez és ki szeretné küszöbölni ennek negatív hatásait. Van, aki már korábban is edzett, de szeretné ezt motiválóbb környezetben, profi edzésterv és motiváló edzőpartnerek társaságában folytatni. Aki komolyan gondolja, hogy jobb minőségű életre vágyik és egészséges, valamint szexuálisan (is) aktív szeretne lenni 90 évesen is, annak az OldSchool közösségben a helye.

Íme Jani profilja és órarendje.

Kiss Dávid

Az OldSchool Training számomra egy keret, ugyanakkor maga a szabadság.

Kezdőként egy olyan biztonságos rendszer, ahol jól megtervezett edzések és progressziók segítenek az első lépéstől elképesztő hatásosan és mégis preventíven eljuttatni a kitűzött célhoz. Ez önmagában elég komoly fegyvertény, de nagyképűség lenne azt állítani, hogy ettől különleges az OldSchool. Számos más módszer is tud nagyon hatékony lenni, én magam is többet kedvelek ezek közül. Az igazán fontos kérdés számomra az, hogy mi van azután, hogy az ember elérte azt a bizonyos nagy célt?

Persze ha megvan a 200 kg-os deadlift, rámehetek a 220-ra, ha sikerült a 20 húzódzkodás, kipréselhetek 22-t is. Egy idő után az ember elkezdi érezni a korlátokat, és itt tűnik elő az OldSchool igazi ereje. Definícióm szerint OldSchool minden olyan mozgásforma, ami kiállta az idő próbáját, és empirikusan bizonyított annak hatékonysága. Ez azt jelenti, hogy kényelmesen megfér a rendszeren belül egy nehéz súllyal végzett erőemelő mozdulat egy jóga pózzal, egy robbanékony kettlebelles gyakorlat egy állatmozgással, vagy egy nagy súlyos cipelés egy street workout feladattal. Ezáltal a lehetőségek száma végtelen. Az egyhangú specializálódás helyett a sokrétű alkalmazkodást helyezi előtérbe, így a folyamatos fejlődés biztosított, nem fenyeget a kiégés kockázata és sokkal több ember találhatja meg benne a mozgás örömét.

Edzőként a feladatunk, hogy szakszerű segítséget nyújtsunk a mozogni vágyóknak a rendszerünk elsajátításában. Így mondhatjuk, hogy az OldSchool Training professzionális edzés hétköznapi emberek számára.

Íme Dávid profilja és órarendje.

Gazda Mihály

Az OldSchool Training számomra egyenlő az erővel és a férfiassággal. Azt használjuk, ami működik. Itt ne keress sallangokat, ne keress kényelmet. Itt vas van, elszántság van, eredmények vannak. Ahogyan a régi korok erősemberei, én is a célokat látom és azt keresem, hogyan, milyen úton tudnám megvalósítani azokat. Hogyan tudnálak segíteni abban, hogy a saját céljaidhoz közelebb kerülj. Ehhez nem egyetlen eszközt használok, hanem az elérhető összeset, kihasználva előnyüket. Meguntad a gyengeséget? Erőt akarsz? Kidolgozott, szálkásan izmos testre vágysz? Az OldSchool Trainingen nem kell választanod, mindezt megkapod. Okosan felépítve, az egyéni igényeidre szabva, a legmagasabb szakmai háttérrel támogatva.

Az OldSchool edzés az edzések Smart Mode-ja, ahol úgy izzadsz meg és úgy fárasztod ki az izmaidat, hogy abba nem halsz bele. Mi értelme a beast mode-nak, ha másnap csak fekszel, mert lábra állni is képtelen vagy? Eddz még 80 évesen is, eddz egy egész életen át! Legyél Te a legjobb, a legerősebb. Az OldSchool egyben közösség is, aminek tagja lenni menő. Az edzéseken vasimádók között vagy, zenénk a kettlebellek és a rudak csengése. Meg a metál. Zúzós metál. Próbáld ki, ha mered, és garantáltan rabja leszel. Ne feledd, itt azt kapod, amit kérsz: erőt, izmot, magabiztosságot. Az OldSchool Training az, ahol a Confidence és a Power lakik.

Íme Misi profilja és órarendje.

Tasnádi Gergő

Igen, az OldSchool Training kiváló edzésrendszer, amely remekül működik. Hatékony, ráadásul nagyon élvezetes is. Számomra mégsem elsősorban az eredmények hajszolásáról szól: az OldSchool nekem főleg közösség.

Közösség, melynek dolgos, fejlődni vágyó emberek a tagjai.

Olyanok, akik a szabadidejüket hasznosan, őket építő tevékenységekkel szeretik eltölteni. Olyan emberek, akik őszintén örülnek egymás sikerének és örömének – legyen az egy új edzésrekord, a kitartó sportolás hatására újra hibátlan vérkép, egy gyermek érkezése, vagy egy bátran elindított kisvállalkozás. Olyanok, akik a két sorozat közötti pihenőidőben megkérdezik egymástól, hogy megoldódott-e az a nehéz magánéleti helyzet, amiről a múltkor beszélgettek. Vagy egyszerűen csak megörülnek, amikor rádöbbennek, hogy egy utcában laknak. Olyan emberek, akik szívesen segítik egymást, vagy épp adományaikkal a helyi óvodát.

Az OldSchool erősödő emberek erős közössége.

Íme Geri profilja és órarendje. 

Kiss Viktória

Nő vagyok, ezért fontos számomra a szépség, a báj, a kellem. Anya vagyok, így mindezek mellett szükségem van a rendszerre, fix és megbízható támpontokra, a kiszámíthatóságra, észszerűségre. Ez a két szerep határozza meg a gondolkodásomat. Sokáig kerestem azt az edzésformát, ami ezeknek a jellemzőknek egyaránt meg tud felelni. Ahol nem vagyok tucatáru. Ahol nem szuszakolnak be sablonokba, keretekbe. Valamit, ahol én határozom meg a célokat és segítséget kapok azok elérésében.

Az OldSchool Training a rendszer, amit kerestem. Amit Te is keresel. A válasz. A hely, ahol önmagad lehetsz. Nem lógsz ki a sorból, mert egy támogató közösség vesz körül, ahol számítasz. Olyan edzésforma, ahol figyelünk rád, ahol fontos, hogy egyénileg is fejlődj, ahol számítanak a céljaid. Oldschoolernek lenni életforma, kiváltság. Gondos edzéstervezés és rendszer alapján dolgozunk, hogy a maximumot nyújthassuk neked. Nőként kiemelten fontos számomra, hogy megmutassam, az edzőterem nem csak a férfiak birodalma, hanem jól megférnek benne királynők is. Szeretném eloszlatni azokat a tévhiteket, amik a súlyzós edzéssel kapcsolatban még a mai napig is jelen vannak. Megmutatni, hogy az erő és az izom lehet nőies, gyönyörű és szexi. Lehet egymást segítve fejlődni, erősödni, formálódni, céloktól függően. Nem csak ma, nem csak holnap, élethosszig. Ebben hiszek.

Íme Viki profilja és órarendje. 

Sasvári Péter

Olyan edzésforma ez, ahol a jó társaság és a folyamatos fejlődés kéz a kézben járnak.

Lételemünk a tervszerűség: lehet, hogy néha unalmas egy hosszabb edzésterv, de az eredmények magukért beszélnek.

Délelőtt vagy délután, kora reggel vagy késő este: nekünk mindegy, a vasak mindig csak ránk várnak, hűségesen.

Sallangmentes edzések: ezt a hívószót az tölti meg tartalommal számomra, hogy nem hiszünk egyetlen üdvözítő módszerben, eszközben, nem követünk semmit és senkit vallásosan.

Cél, hogy a cél maradjon a cél! Soha nem azzal versenyzel, hogy ki bírod-e nyomni a súlyt, fel tudsz-e állni a guggolásból, le tudsz-e futni egy maratont vagy valamennyi perc alatt lendítesz valami nehéz súlyt. Ezek elmúlnak. A lényeg, a cél, hogy 20-30-50 év múlva is ugyanolyan lelkesen menj edzeni, mint most!

Hiába vagy egy dologban nagyon jó, ha a másikból egy kósza szellő is elfúj. Szeretünk mindenkinek meglepetést okozni, eddig még senki nem csalódott!

OldSchoolra járni nem azt jelenti, hogy mindenben jó leszel. Nem lehetsz. Az viszont biztos, hogy igyekszünk kihozni belőled a maximumot.

Okosmód a beastmode helyett: ha mindig nullára meríted magad edzés közben, mi marad arra, hogy otthon megöleld a szeretteidet? Mi marad arra, készíts magadnak egy tápláló vacsorát? Mi marad arra, hogy hétvégén elmenj kirándulni? Nem egyetlen alkalom alatt kell behozni az évtizedes lemaradásokat!

Lepődj meg! Hiába hiszed, hogy te túl gyenge, túl fiatal, túl öreg vagy túl ügyetlen vagy valamihez: adj magadnak időt, a lehetőséget mi biztosítjuk!

És most olvasd össze a sorok kezdőbetűit…

Íme Sasy profilja és órarendje.

Ősztől legyél te is OldSchooler!

Itt tekintheted meg edzőink órarendjét és a helyszíneket.

Klikk: OldSchool ÓRAREND.