Vasárnap a Bázison voltunk Flórával és Dáviddal. Ismét CrossFit háziverseny volt. A verseny kiagyalója, atyja, bírája és szervezője most is Geri volt természetesen. Dávid indult is a versenyen. Mi Flórával ismét inkább a terem felszereltségét teszteltük. Megint úgy éreztük magunkat, mintha a vidámparkban lennénk. 
A napi versenyben két kétfős csoport indult, András és Viktor képviselték az RKC csapatot, míg Dávid és Marci az ifjoncokét. Az aktuális páros WOD-ban mindkét pár egyik tagjának 3 ismétlést kellett végezni a ’négyütemű fekvőtámasz/zsámolyra ugrás’ gyakorlat-kombinációból, majd ezt követően annyi ’guggolás és nyomást’ (thruster, 20 kg-os rúddal), amennyi belefér egy percbe, persze a négyütemű fekvőtámaszokkal együtt. Ezután váltás, most a partner dolgozik egy percig , ez a pihenőidő. Mindezt addig kell folytatni, ameddig a páros el nem éri a 150 ismétlésnyi thrustert. A gyorsabb csapat nyer. Nagyon szoros volt a verseny:
Ifjonc csapat:              9:40
RKC csapat:               9:49
Az RKC csapat végig egy biztonsági tempót hozott, tökéletes gyakorlat-végrehajtás mellett, aztán a végén hajráztak. Az ifjoncok épp fordítva, ők az elejét hajtották meg, de ez nem ment a forma rovására. A különbség nagyon kicsi volt, a fiatalokban talán több volt a szív…  Mindazonáltal a 20 kg-os rúd hozzájuk inkább illett, mint a másik csapathoz. Nekik túl könnyű volt a rúd, elfért volna még legalább két ötös tárcsa (20-30 kilóval lehetnek nehezebbek a srácoknál). Bevallom, az ifjúságnak drukkoltam. Megjegyzem, Dávidnak még két nappal később is izomláza volt (életében most végzett először thrustert barbellel). Megint csak nem lehetett csalódnunk Geriben, nagyon jó volt a hangulat! Legközelebb is megyünk. Talán két hét múlva?
Verseny után Flórával gyakorolgattunk. Ő húzódzkodott, én pedig a bellek felé indultam. Van 2 24-esük, és 2 32-esük is, no meg a 44-es. Ha jól emlékszem, ezek voltak napirenden: 
Nyomás 2×24                                                         5
Nyomás 2×32                                                         2×5
Nyomás a 44-essel, jobb/bal                                   4/3, 4/3, 2/2, 2/2
Renegát evezés fekvőtámasszal 2×24                       2×10
Renegát evezés fekvőtámasszal 2×32                       2×5
Manmaker 2×32                                                     5.
Gyakorló edzés volt, de azért sikerült elfáradni rendesen. Flóra unszolására csináltam max nyomást a 44-essel. Eredetileg nem akartam, elégedett voltam azzal, hogy két hete viszonylag könnyedén ki tudtam nyomni. A jobb vállam rendetlenkedik is kicsit, de azért rápróbáltam. A 4/3-as eredménnyel elégedett voltam, főleg, hogy most fogtam életemben másodszor 44-est. Tavasszal a TF judo termében 3-at tudtam nyomni a 40-es golyóba, szóval némi előrelépés tapasztalható.
Estefelé otthon Flóra csinált 1.000 swing-et a 12-essel, mégpedig egyhuzamban! Nem semmi… Azt hiszem 28 perc volt. Jómagam pedig elvégeztem a fekvőtámasz progresszió aktuális penzumát:
Emelőkaros fekvőtámasz (lever push up, Fegyencedzés 9. lépés)    11/8/8/7/10 oldalanként.
Húzós kis nap volt, az alvással nem volt gond…